Menu
Overig

Met deze stijlen lijkt het alsof je in het huis van een popster woont!

Droom jij altijd al van een artiestenleven? Begin jij te watertanden als je langs een villawijk rijdt of huizen bekijkt waar (internationale) popsterren wonen? Keep on dreaming wordt er dan vaak gezegd. Toch is het mogelijk om deze markante stijlen te integreren bij jou in huis, zodat het lijkt alsof je hetzelfde artiestenleven leidt. Lees je mee?

Het goede leven leiden

De riante villa’s met zwembaden, tennisbanen, super-de-luxe sportauto’s en een oppervlakte waar geen einde aan lijkt te komen; iedereen heeft ze wel eens gezien. Het opvallende interieur heeft een behoorlijke aantrekkingskracht op mensen, vooral op de fans van bekende artiesten. Iedereen wil zo’n huis met hetzelfde interieur. Wie heeft gezegd dat het alleen bij dromen moet blijven? Eenieder kan de stijl van een popster nabootsen in een eigen huis. Dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn en zoveel geld te kosten zoals vaak wordt vernomen.

Het creëren van een popster-stijl

Groot, groter, grootst. Zo kenmerken de meeste interieurs van bekende artiesten zich veelal. Het kan niet op! De kamers zijn vaak heel ruim, waardoor er wordt gekozen voor grote en opvallende meubelstukken en kleurencombinaties. Wanneer je een stijl wil creëren die doet denken aan een huis van een popster, kies dan ook voor grote meubilair en kekke kleuren.

De popsterren hebben uiteraard zichzelf aan de muren hangen, of in ieder geval wat prijzen die in de loop der jaren gewonnen en verzameld zijn. Daar zijn ze zuiver trots op. Het kunnen ook foto’s zijn van vroeger, waarin degene een concertreeks hield en poseerde met wat fans. Voor het creëren van zo’n zelfde stijl kan er daarom gekozen worden voor opvallende schilderijen en/of posters. Deze kunnen vervolgens aan de muur worden gehangen of als accessoire op bureaus worden geplaatst. Wat ook niet mag ontbreken is een bijzondere foto van de artiest die zo gewaardeerd wordt. Zo’n foto verdient een opvallende en mooie plek in het huis. Verder is het raadzaam om je te verdiepen in de Amerikaanse interieurstijl, omdat in dit land heel veel internationale sterren wonen. Uit al deze verschillende stijlen kan nieuwe inspiratie worden opgedaan. Weet dat het leven van een artiest lang niet altijd gaat over rozengeur en maneschijn. Bekend zijn betekent een inbreuk op de privacy. Echt geluk gaat over heel andere dingen dan bekend zijn en veel geld hebben. Zolang je gezond en gelukkig bent met dierbaren om je heen, dan pas ken je de werkelijke betekenis van rijkdom.