Menu
Overig

Je ideale mancave inrichten, zo doe je dat!

Het is voor veel mannen dé droom: een eigen mancave waar je kan doen en laten wat je wilt. Met vrienden voetbal kijken, gezellig aan de bar hangen of samen eens een gokje wagen. Het moet allemaal kunnen in de ideale mancave. Hoe jij deze ruimte in kan richten vertellen we je hier.
De aankleding op orde maken
Stap 1 is natuurlijk zorgen voor een goede aankleding. Een mancave in een simpele schuur is prima, maar zorg er dan wel voor dat het comfortabel is om er te verblijven. Een leuke kleurtje op de muur, wat fijne banken en stoelen en wat posters en planten geven al een groot verschil met een kleine inspanning. 
Het is ook leuk om voor een bepaald thema te kiezen en hier meerdere attributen op aan te passen. Ben je gek van films? Hang dan wat filmposters op en kiest voor een theaterlamp. Meer een sportfan? Lijst een shirt van je favoriete speler in en zorg voor een tafelvoetbaltafel.
Gadgets installeren
Een aantal leuke gadgets mag natuurlijk niet ontbreken. Of ze nou functioneel zijn of puur voor de grap worden gebruikt, het hebben van meerdere verrassende gadgets is een aanrader. Een TV die in een tafel verstopt zit of stem gestuurde speakers en lampen zijn altijd goed. Je kan daarnaast ook voor wat high tech speeltjes gaan waar jij en je vrienden je dagenlang mee kunnen vermaken.
Zorg voor hapjes en drankjes
De innerlijke mens moet niet vergeten worden. Zorg dat er voldoende ruimte is om een hapje te eten en bijvoorbeeld een bar om verschillende soorten drank en fris in op te slaan. Je kan er vervolgens lekker aan gaan hangen met een biertje als de mancave af is. Een koelkast en/of vriezer is zeker geen overbodige luxe, terwijl een biertap het natuurlijk helemaal afmaakt.
Een gok hoek inrichten
Eens op een andere manier vermaak zoeken in je mancave? Denk dan aan bijvoorbeeld een goktafel in de ruimte. Je kan bijvoorbeeld een pokertafel installeren, maar er zijn ook kleden te koop waarmee je elke tafel snel omtovert tot een blackjack of baccarat speeltafel. Wil je echt kans maken op het winnen van leuke prijzen? Dan kan je er ook voor kiezen om online gokken mogelijk te maken in je mancave. Dit kan gewoon via een tablet of smartphone en stelt je in staat om samen met vrienden aan te schuiven aan een digitale speeltafel!