Menu
Meubels

Stel je eigen loungebank samen via UrbanSofa.nl!

Na een lange dag thuiskomen, op de loungebank ploffen en met de voetjes omhoog genieten van je favoriete serie, wie wil dat nou niet? UrbanSofa is een partij die jou de mogelijkheid biedt om je eigen loungebank samen te stellen! Van stoffen tot opstelling, de keuze is helemaal aan jou. In deze blog nemen we jullie meer in het proces.

Een loungebank naar jouw smaak

Als je op zoek bent naar een nieuwe loungebank, raden wij je aan om te beginnen op de website van UrbanSofa. Hier vindt je namelijk veel verschillende modellen banken, van landelijk, tot modern en strak. Als je een mooi model hebt gevonden kun je vervolgens je eigen draai aan de loungebank geven. Zo kun je verschillende elementen toevoegen of juist weghalen.

Kies de gewenste stof

Bij het kiezen van een geschikte stof hoef je niet bang te zijn dat er niets naar jouw smaak tussen zit. Je hebt namelijk keuze uit maarliefst 200 verschillende stoffen! Ook in deze stoffen zit veel variatie, denk bijvoorbeeld aan stoer leer of juist luxe velvet stoffen. Je kunt alle stoffen op de website bekijken, maar je kunt er ook voor kiezen om de stoffen in één van de fysieke winkels te bekijken en te voelen.

UrbanSofa

Je loungebank bestellen via UrbanSofa brengt veel voordelen met zich mee. Zo worden alle banken van deze partij met de hand gemaakt in hun eigen Europese fabriek. Gedurende dit proces wordt rekening gehouden met duurzaamheid en is er veel aandacht voor mens en milieu. Het mooiste hiervan is dat dat allemaal gebeurt terwijl jij je loungebank nog steeds voor een scherpe prijs shopt! Dit is mogelijk doordat UrbanSofa verschillende kostbare schakels uit het proces weglaat. Een stuk duurzamer dus en ook nog eens een stuk goedkoper! Ook hoeft jouw loungebank niet ergens opgeslagen te worden, maar wordt deze rechtstreeks vanuit de fabriek naar jouw huis bezorgd.