Menu
Meubels

Hjort Knudsen relaxfauteuils bieden innovatief comfort

In de Tour de France presenteerde Denemarken zich als gastheer en winnaar van de gele trui op zijn allerbest; in Hjort Knudsen kent de meubelbranche al sinds 1973 een Deense kampioen! Nergens komt comfort en innovatie zo succesvol samen als bij de Hjort Knudsen relaxfauteuils.

Vakmanschap is meesterschap

De Deense meubelfabriek onderscheidt zich met name door puur vakmanschap. Het design team werkt 24/7 aan de ontwikkelingen van nieuwe en de verbetering van bestaande concepten … de uitvoering ligt in handen van goed opgeleide vakmensen. Een mix van ervaren meubelmakers met talenten uit de opleiding creëren een geweldige formule, die basismaterialen als hout, leer en stof vermaakt tot hoogwaardige eindproducten. Alles met de grootste zorg.

Toppers in zitergonomie

Een topteam aan professionals zorgde dat Hjort Knudsen een lijn relaxfauteuils lanceerde die enorm populair werd. Rustpunten in jouw interieur die niet alleen verschillen in hoogte en breedte, maar ook in zitdiepte. Hjort Knudsen fauteuils zijn beschikbaar in drie zitmaten met een handmatige of elektrische bediening. Extra opties zijn de lift- of sta-op functie; wat extra ondersteuning biedt bij het gaan zitten of het opstaan.

Passend bij jouw interieur

Hjort Knudsen relaxfauteuils bieden comfort dat past bij de sfeer van elke woonkamer. Of je nu houdt van strak modern, tijdloos klassiek of stoer; Hjort Knudsen biedt de stoel die bij je past. Een van de unieke eigenschappen is prijs-kwaliteitsverhouding; door het gebruik van hoogwaardige materialen gaan de meubels vele jaren mee en leveren dus echt waar voor je geld! Grondige testen waarborgen de productkwaliteit die je mag verwachten.

Ga proefzitten

Een relaxstoel kan naast comfort ook ondersteuning bieden bij lichamelijke klachten … daarom valt het altijd aan te raden te gaan proefzitten bij je favoriete meubelwinkel. Bij veel Hjort Knudsen modellen kan je spelen met bijvoorbeeld de rug- of armleuning en op die manier zelf je verstelbare fauteuil samenstellen. Kortom; stel jij de allerhoogste eisen aan zitcomfort en wil je een stoel of fauteuil waarin je echt tot rust komt? Dan is Hjort Knudsen het merk voor jou.