Menu
Meubels

De woontrend van 2023: epoxy meubels!

De wintertijd is aangebroken, de feestdagen komen langzaam dichterbij en je bereidt je voor op het eind van het jaar. Nu de dagen kouder worden ben je waarschijnlijk vaker binnen te vinden en vraag je jezelf af of de tafel, die je al gebruikt sinds je hier woont, nog wel geschikt is als er vrienden en familie over de vloer komen. Om je jaar goed af te sluiten en het nieuwe jaar op de best mogelijke manier te beginnen, schaf je epoxy meubels aan. De woontrend van 2023!

Rond de tafel

Je beeldt het je in, je hebt lekker gekookt en genoeg boodschappen gedaan voor alle mensen die over de vloer zullen komen in de komende maanden. Je vraagt jezelf af of er wel genoeg ruimte is voor iedereen. Je wil voorkomen dat mensen niet op hun gemak zijn je denkt aan de epoxy tafel die je onlangs hebt gezien. De design past goed bij je laminaat en de poster die je hebt gekocht, omdat je onlangs op Pinterest inspiratie op hebt gedaan, weet ook goed te matchen met de uitstraling van je tafel. Je ziet dat er ruim voldoende plek is voor die ene date die je goede vriend, de levenslange single, mee wil nemen.

Woontrend

De nieuwsgierigheid blijft je achtervolgen en je realiseert je meer en meer dat je huis wel een upgrade kan gebruiken. De bank zit niet langer zo lekker als eerst en de bijzettafel was in eerste instantie al een twijfelgeval. De epoxy meubels worden steeds aantrekkelijker en je begint na te denken over welke design en afmetingen je nou wil. Je wil het nieuwe jaar goed beginnen en meegaan met de woontrend waar je collega het onlangs over had. Dus je besluit een epoxy tafel aan te schaffen, in de hoop dat je huis een verfrissende look krijgt.

Nieuwe start

Iedereen begint te denken aan zijn of haar goede voornemens voor het nieuwe jaar. Vorig jaar koos je voor een sportschool abonnement en met de kennis van nu hoopte je dat je die keuze toch maar niet had gemaakt. Je besluit je dit jaar te focussen op je huis en bent de trend van goede voornemens voor. Het jaar is nog niet om, maar je hebt je besluit al genomen. Na de juiste afmetingen en design gevonden te hebben kies je ervoor om een epoxy tafel te bestellen. New year, new… table.