Menu
Meubels

De nieuwste interieurtrends om je huis een unieke uitstraling te geven

Kan je huidige interieur in huis wel een opfrisbeurt gebruiken? Er zijn verschillende manieren waarop je het interieur aan kunt laten sluiten op de laatste trends. Vervang bijvoorbeeld een aantal accessoires, kies voor een andere kleur op de wanden van je woning of ga voor het leggen van nieuwe moderne eiken vloeren in de verschillende kamers. Eiken vloeren geven je ruimtes niet alleen een frisse look! Ze zorgen ook voor een warme uitstraling. Daarbij passen eiken vloeren of andere houtkleurige modellen van Esco vloeren goed bij zowel een modern, als een klassiek of industrieel interieur.

Voordelen van een nieuwe vloer in huis

Met een vloer geef je ruimtes van je woning een hele andere uitstraling. Je hebt tegenwoordig keuze uit tal van verschillende soorten vloeren. Ga je voor een stijlvolle, warme vloer of kies je voor een vloer van marmoleum? Het is belangrijk dat de uitstraling van de vloer past bij de rest van het interieur in de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een houten of houtkleurige pvc vloer in een landelijk ingerichte ruimte. Marmoleum of een tapijt staan hier vaak veel minder mooi. In een klassiek ingerichte ruimte komt een tapijt juist beter tot z’n recht. Al staat hout ook hier goed!

Vervang accessoires in je woning

Minder ingrijpend dan het vernieuwen van de vloer in huis is het gebruik van nieuwe accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een fraaie industriële, stalen klok of lamp aan de wand. Het geeft je moderne of klassieke uitstraling een industrieel tintje, wat helemaal past bij de huidige tijd. Het vervangen van lampen in huis is direct een goed moment om over te stappen op led verlichting, wanneer je dit niet eerder gedaan hebt. De led lampen gaan veel langer mee, verbruiken minder energie en zijn in sommige gevallen in verschillende kleuren in te stellen. Zo pas je de kleur van de verlichting aan naar de sfeer in huis.

Kies voor slimme apparaten in huis

Een modern interieur bevat steeds meer slimme apparaten. De verlichting is er een voorbeeld van! Je kunt de lampen via een app op je telefoon of zelfs met je stem bedienen. Naast de slimme verlichting komt ook de slimme deurbel steeds vaker terug, evenals slimme apparatuur voor de keuken. Denk bijvoorbeeld aan de oven die je al kunt laten voorverwarmen als je van het werk vertrekt. Of wat te denken van een slimme thermostaat? Handig, wanneer je deze niet naar beneden hebt gezet toen je vertrok.