Menu

Kelly Hoppen: De Interieurontwerper die Vormgeving Herdefinieert

Als je de naam Kelly Hoppen hoort, denk je onmiddellijk aan voortreffelijk design en een uniek gevoel voor stijl. Deze gerenommeerde interieurontwerper is sinds de jaren ’70 een toonaangevend figuur in de designwereld. Geboren in Zuid-Afrika maar opgegroeid in Londen, heeft Kelly haar creatieve visie ontwikkeld die een perfecte mix is van haar rijke erfgoed en het bruisende Londen.

Portfolio en Projecten

Kelly Hoppen staat bekend om haar kenmerkende neutrale kleurenpaletten die warmte en rust uitstralen. Haar ontwerpen reflecteren een gevoel van luxe en comfort. Ze heeft gewerkt aan talloze projecten, van weelderige hotels tot chique stadsappartementen. Enkele van haar meest iconische projecten zijn het LUX* Grand Gaube Resort in Mauritius en het One Shenzhen Bay in China.

Stijl en Specialisatie

De stijl van Kelly is moeiteloos herkenbaar. Ze heeft een voorliefde voor eenvoudige, strakke lijnen en een neutraal kleurenschema. Echter, haar werk straalt altijd een warmte uit, dankzij het gebruik van rijke texturen en materialen. Ze is vooral gespecialiseerd in het creëren van harmonieuze ruimtes die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Werkgebied

Hoewel Kelly’s studio gevestigd is in Londen, heeft haar werk haar naar alle hoeken van de wereld gebracht. Ze heeft projecten voltooid in steden als Hong Kong, Mumbai, en New York. Ongeacht de locatie streeft Kelly ernaar om ruimtes te creëren die een gevoel van thuis uitstralen.

Diensten

Kelly Hoppen biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder volledige interieurontwerpconcepten, kleuradvies, meubelselectie en ruimteplanning. Klanten kunnen er ook voor kiezen om samen te werken met haar team voor op maat gemaakte meubelontwerpen.

Bekende Projecten en Erkenningen

Door de jaren heen heeft Kelly verschillende prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder de British Interior Designer of the Year en de Andrew Martin International Interior Designer of the Year. Haar werk is ook regelmatig te zien in toonaangevende designpublicaties.

Tarieven en Budget

Hoewel specifieke tarieven variëren afhankelijk van het project, staat Kelly bekend om haar flexibiliteit in het werken met verschillende budgetten. Ze streeft ernaar om haar klanten waar voor hun geld te bieden, ongeacht de schaal van het project.

Klantbeoordelingen en Projectevaluaties

Klanttevredenheid staat centraal in alles wat Kelly doet. Uit recensies blijkt vaak haar toewijding om verwachtingen te overtreffen en ruimtes te transformeren in plaatsen waar klanten echt van houden.

Vergelijkingen en Aanbevelingen

Vergeleken met andere interieurontwerpers zoals Abigail Ahern en Axel Vervoordt, heeft Kelly Hoppen een unieke aanpak die de nadruk legt op harmonie, balans en luxe.

Inspiratie en Trends

Kelly blijft altijd op de hoogte van de nieuwste trends in interieurdesign. Ze gelooft echter ook in tijdloos design. Voor haar is het belangrijkste dat een ruimte het karakter en de persoonlijkheid van de bewoner weerspiegelt.

Om een beter beeld te krijgen van de impact van Kelly’s werk, volgt hier een opsomming van enkele indrukwekkende statistieken:

 • Meer dan 40 jaar ervaring in interieurontwerp.
 • Projecten voltooid in meer dan 15 landen wereldwijd.
 • Meer dan 500 publicaties in internationale designmagazines.

Met zulke indrukwekkende cijfers is het geen wonder dat Kelly Hoppen een van de meest gevierde interieurontwerpers van deze tijd is.

Meest Gestelde Vragen over Kelly Hoppen

 1. Wat is het kenmerkende element van Kelly Hoppen’s ontwerpen? Kelly staat vooral bekend om haar neutrale kleurenpaletten, gecombineerd met rijke texturen en materialen die een gevoel van warmte en luxe uitstralen.
 2. Met welke soorten projecten heeft Kelly Hoppen gewerkt? Ze heeft een breed scala aan projecten voltooid, waaronder luxehotels, stadsappartementen, particuliere woningen en commerciële ruimtes.
 3. Waar bevindt zich de studio van Kelly Hoppen? Haar hoofdstudio is gevestigd in Londen, maar ze heeft projecten uitgevoerd over de hele wereld.
 4. Is Kelly Hoppen betrokken bij andere designgerelateerde initiatieven? Ja, Kelly heeft haar eigen lijn van interieurproducten, van verf en behang tot meubels en accessoires.
 5. Hoe kan ik een consultatie met Kelly Hoppen of haar team inplannen? Je kunt rechtstreeks contact opnemen met haar studio in Londen via haar officiële website voor consultatieaanvragen of meer informatie.
 6. Wat zijn de tarieven voor haar diensten? De tarieven variëren afhankelijk van het project en de specificaties. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met haar team voor gedetailleerde prijsinformatie.
 7. Heeft Kelly enige designopleiding gevolgd? Hoewel ze vooral bekend staat om haar natuurlijke talent, heeft Kelly ook formele training in design gehad.
 8. Welke prijzen heeft Kelly Hoppen gewonnen in haar carrière? Enkele van de meest opmerkelijke prijzen die ze heeft gewonnen zijn de British Interior Designer of the Year en de Andrew Martin International Interior Designer of the Year.
 9. Wat vinden klanten typisch van haar werk? Klantbeoordelingen benadrukken vaak haar vermogen om ruimtes te transformeren, haar aandacht voor detail, en haar unieke esthetiek die comfort en luxe combineert.
 10. Wat is Kelly’s visie op de toekomst van interieurdesign? Kelly gelooft in tijdloos design en benadrukt het belang van het creëren van ruimtes die het karakter en de persoonlijkheid van de bewoner weerspiegelen. Ze blijft zich ook aanpassen aan de nieuwste trends en innovaties in de designwereld.

Als je nog meer vragen hebt of geïnteresseerd bent in het verkennen van de wereld van Kelly Hoppen, raden we je aan haar officiële website te bezoeken of een van de vele boeken te lezen die ze over interieurontwerp heeft geschreven.