Menu
Decoratie

Waarom zou je kiezen voor een schuifdeur?

Ben jij nou bezig met jouw droomwoning bouwen, of toch een kleine verbouwing in jouw huis. Denk dan eens aan het toevoegen van een schuifdeur! Een schuifdeur geeft de Finishing Touch aan jouw interieur, en maakt jouw geheel af. Wil je nou nog meer weten over schuifdeuren, lees dan snel verder.

Voordelen van een schuifdeur

Heb je weinig ruimte, maar wil je wel een mooie deur? Dan is een schuifdeur een goede optie. Omdat je een schuifdeur niet open hoeft te draaien, bespaar je ontzettend veel ruimte. Ideaal te gebruiken dus in kleine of smalle kamers. Niet alleen in kleine omgevingen is een schuifdeur handig, ook voor grote open ruimtes biedt een schuifdeur een uitkomst. Met een schuifdeur verdeel je in een handomdraai jouw open ruimte tot gezellige kamers. Een schuifdeur met veel glas laat licht door en houdt de openheid van je leefruimte intact, terwijl je toch de kamer opdeelt.

Veel mogelijkheden

Voor scharnierdeuren zijn er veel keuzemogelijkheden, maar voor schuifdeuren zeker ook. In principe kun je alle stompe binnendeuren gebruiken als schuifdeur. Koop je deur in combinatie met een schuifdeursysteem en deurbeslag en jouw schuifdeur is compleet!

Verschillende glas opties

Online of in winkels zijn veel verschillende glas opties, iedereen heeft namelijk weer een andere smaak. Niet alleen de glasopties kunnen verschillen maar ook de panelen. Ga je voor een glasoptie met een donkere kleur, of toch neutraal? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Verschillende stijlen

Kies je voor schuifdeuren, dan kom je er al gauw achter dat de mogelijkheden eindeloos zijn! Er zijn verschillende stijlen mogelijk, waardoor je deze deuren in elke interieurstijl kunt toepassen. Je vindt schuifdeuren met een:

  • Landelijke uitstraling;
  • Industriële uitstraling;
  • Moderne uitstraling;
  • Klassieke uitstraling;
  • Jaren ’30 uitstraling;
  • Tijdloze uitstraling.

Wil jij nou je interieur helemaal afmaken met een schuifdeur? Je kunt ze eenvoudig online bij Sleiderink bestellen. Zij bieden een ruim assortiment schuifdeuren aan, inclusief alle benodigdheden.