Menu
Decoratie

Regel lichtinval en waarborg privacy van klanten met shutters

Lichtinval kan soms erg fijn zijn, maar het kan ook irriteren als het op een vervelende manier naar binnen schijnt. Licht is belangrijk en vooral bij een werkruimte of praktijk. Dit zijn ruimtes waar je je moet kunnen concentreren en daarom is het kunnen regelen van lichtinval belangrijk. Wanneer je klanten ontvangt is de privacy ook erg belangrijk. Shutters zijn hier een goede oplossing voor. Ben je benieuwd waarom? Lees dan verder!

Kantoor aan huis

Als je een kantoor of werkruimte aan huis hebt, is het belangrijk dat er de juiste lichtinval in de kamer is. Natuurlijk licht heeft een goede invloed op de concentratie en productiviteit. Er zijn momenten waarop de lichtinval verkeerd valt. Bijvoorbeeld wanneer het op je beeldscherm schijnt of in je ogen. In deze situaties wil je de lichtinval zelf kunnen regelen. Shutters zijn daarvoor een goede oplossing. Shutters kan je dichtschuiven als de lichtinval vervelend is en open weer zetten als je wel zonlicht wil. Daarnaast zien shutters er ook erg strak uit en zorgen voor rust in de werkruimte.

Praktijk aan huis

Heb je een praktijk aan huis? Dan is het natuurlijk belangrijk dat het er professioneel en verzorgd uitziet. Op sommige momenten van de dag kan het licht op een vervelende manier naar binnen schijnen. Dit is niet alleen voor jou, maar ook voor de cliënten vervelend. Op deze momenten zijn shutters ideaal. Sluit ze als het zonlicht op dat moment te fel is en open ze weer als de zon anders staat. Daarnaast zijn shutters ideaal voor het waarborgen van de privacy van de cliënten. Als je praktijk veel ramen heeft die dicht aan de straat zitten, kan iedereen naar binnen kijken. Dit kan niet iedereen waarderen en daarom is het prettig als je de shutters kan dicht schuiven. 

Laat je inspireren

Shutters van Van Eyck zijn een goede optie om lichtinval te regelen en privacy te waarborgen. Shutters zijn makkelijk open en dicht te schuiven en zijn niet afhankelijk van techniek. Doordat ze met de hand te bedienen zijn, werkt het altijd. Ben je benieuwd naar welke opties er zijn? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck shutters en doe inspiratie op. Zij zijn gespecialiseerd in raamdecoratie en hebben een enorm assortiment aan shutters en blinds. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren.