Menu
Buiten

Deze 4 accessoires geven jouw tuin meer kleur!

Soms heb je het idee dat je nog iets mist in jouw tuin. In sommige gevallen staat jouw tuin dan al vol met allerlei andere meubelen. Het is dan lastig om de indeling van jouw tuin te organiseren. Er zijn gelukkig ook kleine accessoires die er nog wel tussen passen. In deze blog behandelen we een aantal populaire subtiele accessoires, voor in iedere tuin. Lees dus gauw verder en doe inspiratie op voor jouw tuin!

Tuinverlichting

Je hebt vrijwel altijd plek over voor sfeervolle tuinverlichting. Dit is namelijk een accessoire dat weinig ruimte in beslag neemt. Zo kan je kleine spots plaatsen in de grond, maar ook verlichting ophangen aan wanden en schuttingen. Op deze manier zorg je voor sfeer en diepte in je tuin. Het is dus gegarandeerd een succes, wanneer je kiest voor tuinverlichting.

Accessoires wanden en schuttingen

Heb je geen plek meer over in je tuin? Je kan er ook voor kiezen om accessoires op te hangen aan wanden en schuttingen. Zo kan je plantenbakken ophangen aan een schutting, maar ook kunst. Hiervoor zijn verschillende schermen en borden beschikbaar.

Tuinkleed

Tegenwoordig is het ook erg populair om een tuinkleed te leggen onder jouw overkapping. Dit zorgt voor een knusse uitstraling en het is comfortabel. Er zijn verschillende soorten kleden, die je gemakkelijk kan toepassen in verschillende inrichtingen. Het loopt daarnaast ook een stuk comfortabeler dan een kale vloer.

Tuinkussens

Met tuinkussens kan je ook voor meer sfeer en comfort zorgen. Het maakt een loungeset namelijk een stuk comfortabeler. Daarnaast kunnen verschillende kleuren tuinkussens ook voor een knusse uitstraling zorgen. Verschillenden aanbieders, zoals 4 seizoenen tuinmeubelen, verkopen de meest kleurrijke en stijlvolle tuinkussens. Zo kan een overkapping omgetoverd worden tot de hotspot van jouw tuin. Combineer dit met een mooi tuinkleed en maak zo de look compleet. Zo eindig je met een knusse en stijlvolle tuin.