Menu
Buiten

5 sfeervolle items voor in jouw achtertuin!

Een goed ingerichte achtertuin kan eruitzien als een echt paradijs. Er zijn dan ook verschillende meubels en accessoires die hieraan bij kunnen dragen. In deze blog behandelen we een aantal van deze mogelijke meubels en accessoires.

1. Een vuurplaats is een geweldige manier om sfeer te creëren in uw achtertuin. Hij kan worden gebruikt om te koken, om te entertainen of gewoon om te ontspannen. Zo dient het als sfeervolle toevoeging in de zomer, maar kan je in de iets koudere maanden er ook van genieten. Het kan jouw tuin namelijk voorzien van een hoop warmte.

2. Buitenverlichting kan ook helpen om een sfeervolle achtertuin te creëren. String verlichting, lantaarns en kaarsen zijn allemaal geweldige opties. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor LED verlichting in hun tuin. Hiermee kies je namelijk voor multifunctionele en duurzame verlichting. Zo kan je prachtige LED spots plaatsen in jouw achtertuin. Deze vind je bijvoorbeeld bij www.ledlampenkopen.nu.

3. Comfortabel meubilair is een must voor elke achtertuin retraite. Kies stukken die u mooi vindt en die bestand zijn tegen de elementen. Zo staan deze meubels mooi in je tuin, maar zijn ze ook erg comfortabel. Een veelvoorkomende meubel is de loungeset. Hierop kan je zowel relaxen als meerdere mensen op ontvangen. Daarnaast kan je ook kiezen voor kleinere meubels, zoals een hangstoel.

4. Een vloerkleed voor buiten kan helpen om uw ruimte af te bakenen en visueel interessanter te maken. Zoek er een die duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Buiten is de kans op vuil natuurlijk groter, dus het is belangrijk dat je het juiste soort materiaal kiest. Door de juiste kleur te kiezen, kan je met een vloerkleed de look van jouw tuin echt afmaken. 5. Tenslotte kunnen plantenbakken en potten helpen om uw achtertuin tot leven te brengen. Kies planten die goed gedijen in uw klimaat en waar u graag naar kijkt. Je kan kiezen uit verschillende stijlen planten en bloemen die aansluiten op de stijl van jouw tuin. Zo kan je kiezen voor mediterraanse planten, maar ook juist Oosterse planten. Daarnaast kan je ook weer kiezen tussen kunststof of juist aluminium plantenbakken.