Menu
Blog

Welke zonwering past bij jou huis?

Wat fijn, de zon schijnt vaker! Het aantal zonuren loopt weer lekker op. Je merkt het aan alles; de vogels fluiten je wakker, je kan de zomerjas aan, jouw kopje koffie of thee kan buiten in de zon, nog even en we brengen weer de hele dag achter het huis door. Daar word je toch blij van?

Buitenzonwering kiezen

En hoe fijn de zon ook is, soms wil je de zon liever niet je huis in laten schijnen. Kies dan voor buitenzonwering. Dit wordt aan de buitenkant van je ramen geplaatst met de bedoeling de zon buiten je huis te houden zodat het binnen lekker koel blijft.  Dat kan je op verschillende manieren doen. Je kan kiezen voor buitenzonwering screens, een heel strak design want het zonnedoek loopt door geleiders dicht langs je raam. Of kies voor rolluiken buiten, als je naast het weren van de zon ook je ramen veilig wilt afsluiten. Heb je een meer landelijk huis of vind je het gewoon heel mooi; markiezen. Super sfeervol, ze weren de zon goed en geven je huis een hele toffe uitstraling. Mooi met klassieke strepen of een donkere effen kleur. Als je ook nog graag een beetje schaduw op je terras wilt, kan je kiezen voor een knikarmscherm, heel geschikt om onder te zitten. Wat je ook kiest als buitenzonwering; keuze genoeg in soorten, kleuren, dessins, maten en uitvoeringen. En zelfs in bediening heb je keuze.

Elektrisch bedienbare buitenzonwering

Je kent waarschijnlijk de handbediening wel. Met een optrekband of draaistang. Of dat je met een afstandsbediening of schakelaar in je huis je knikarmscherm bedient. Als je helemaal voor gemak wilt kiezen is elektrische bediening een perfecte optie. Juist ook bij moeilijk te bereiken ramen.

Buitenzonwering dakraam

Je huis heeft niet altijd standaard ramen. Soms kom je hierin een bijzondere afmeting of vorm tegen. Zoek je zonwering voor je dakraam bijvoorbeeld? Dat kan heel goed. Denk aan bijvoorbeeld een screen of rolluik. Doordat deze door geleiders lopen aan de zijkanten van je dakraam, zijn ze erg geschikt.

Markiezen kopen?

Of je gaat voor markiezen zonwering of je wilt rolluiken kopen? Doe het bij de vakmensen van woonwinkel Braad Stoffering Zonwering Tuk nabij Steenwijk. Wil je screens of een knikarmscherm kopen? Ze geven je niet alleen advies, ze meten je buitenzonwering ook voor je in en monteren het geheel naar jouw wens. Jij kan dus volop genieten van het mooie weer. Laat de zon maar schijnen!