Retro design verlichting, meubels, interieur!
Retro is geliefd!
Wanneer de retro stijl in een interieur wordt toegepast, betekent dit dat er wordt gekeken naar producten, stijlen en ontwerpen uit het verleden. Retro artikelen worden op de kop getikt op brocantes, in kringloopwinkels of bij verzamelaars, maar ook een kopie van een reeds bestaand product wordt als retro gezien. De laatste tijd is retro design bijzonder populair in het interieur, maar ook binnen de muziek, kleding, computerspelletjes en websites wordt retro design veel gebruikt.

Niets is te gek
Bij retro design wordt veel gebruik gemaakt van kleur en contrast. Kleurrijke printjes worden afgewisseld met zwart witte blokken, sobere streepmotieven met kleurrijke stippen. Ook wordt er in een retro interieur veel gecombineerd met vormen en materialen: ronde vormen worden afgewisseld met strakke vormgeving.

Retro accessoires
Retro kleuren, materialen en prints vormen een uitgesproken geheel. Ben je wel gek op een retro stijl, maar wordt een compleet interieur je iets te veel? Ga dan aan de slag met retro design accessoires zoals verlichting, een retro radio, kleurrijke zitzak of een behang een klein wandje met een te gekke retro print. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Leitmotiv Hanglamp Bebob Spots
€ 369,-
€ 425,-
Uitverkocht
Fatboy Marimekko
€ 259,-
Voor 24:00 besteld, morgen in huis
De ApartDesign klantenservice staat voor u klaar!
ApartDesign.nl Winkel in Alkmaar
 
 
Shop op trends!
ApartDesign.nl Trends Werelds Design
ApartDesign.nl Trends Art Deco
ApartDesign.nl Trends Kleurrijk Wonen
MOOI GEVONDEN OP
fonq.nl

Inloggen als bestaande klant

Wanneer je eerder een bestelling hebt geplaatst bij fonQ.nl of één van onze 125 speciaalzaken, dan kun je inloggen met je klantgegevens.

 

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Apartdesign.nl cookies - Meer informatie over cookies

Verberg deze melding