Een Apart Design interieur
Design jaren '30 decor
We zijn uitgenodigd om een kijkje te nemen in een ‘Apart Huis’ in Rotterdam. De 30 treden tellende trap leidt naar de entree, waar we onze jas aan de Wandkapstok GS 1013 hangen. We lopen de kamer  en suite binnen, voorkamer, glas-in-lood deuren, achterkamer, een echt jaren 30 decor.

Trendy mix 
In de voorkamer staat een bijzonder jugendstil klokje op de schouw. In de woonkamer is duidelijk het ‘less-is-more-principe’ toegepast. Louter een fauteuil, bank, twee poefjes en saxofoon vullen de kamer. De tv kamer heeft een trendy zwart behangen wand, hiervoor staat een kleurig tafereel. Romantisch theeservies, kleurrijke kaarsen en funky rubberen vaas met paarse tulpen op een eenvoudig tafeltje. In dezelfde ruimte een brakke bank met enorme televisie ervoor, een geweldig contrast.

Traditioneel notarislampje
Ook de kamers op de bovenverdieping zijn smaakvol ingericht, iedere kamer een eigen stijl. De achterwand van de studeerkamer is turquoiseblauw geschilderd, daarvoor staat een goed gevulde boekenkast. Aan de wand staat een eikenhouten bureau met groen inlegblad, hierop ligt een stapel dossiers, op het hoekje staat een notarislampje met witte glaskap, lekker traditioneel.

Stijlen gecombineerd
Zoals te verwachten is ook de ‘masterbedroom’ perfect gestyled. Een combinatie van trends, antiek en retro maken de kamer tot een heerlijke ruimte. In de hoek een schouw met erboven een spiegel in baroque stijl, een purper geschilderde muur en een gigantisch bed met tig kussens.

Indrukwekkend uitzicht
De rondleiding sluiten we af met een kijkje op het dakterras, een heerlijk plekje met indrukwekkend uitzicht over de stad Rotterdam.
Gispen Classics 1013 Wandkapstok
Levertijd: 2 - 4 weken
Menu Rubberen vaas
€ 29,95
€ 34,95
Uitverkocht
Leitmotiv Tafellamp Notaris
Voor 24:00 besteld, morgen in huis
LEFF One Zendergestuurde Index Wandklok Ø 35 cm
actiebutton
Voor 24:00 besteld, morgen in huis
De ApartDesign klantenservice staat voor u klaar!
ApartDesign.nl Winkel in Alkmaar
 
 
Shop op trends!
ApartDesign.nl Trends Werelds Design
ApartDesign.nl Trends Art Deco
ApartDesign.nl Trends Kleurrijk Wonen
MOOI GEVONDEN OP
fonq.nl

Inloggen als bestaande klant

Wanneer je eerder een bestelling hebt geplaatst bij fonQ.nl of één van onze 125 speciaalzaken, dan kun je inloggen met je klantgegevens.

 

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Apartdesign.nl cookies - Meer informatie over cookies

Verberg deze melding